Για λάτρεις της σοκολάτας, η απόλυτη σοκολατένια απόλαυση!!!
ΥΛΙΚΑ
- 185 γρ. βούτυρο
- 185 γρ. κουβερτούρα
- 85 γρ. αλεύρι
- 40 γρ. κακάο
- 50 γρ. λευκή σοκολάτα
- 50 γρ. σοκολάτα γάλακτος
- 3 μεγάλα αυγά
- 275 γρ. άχνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Λιώνω το βούτυρο με την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων.
2. Κόβω τις άλλες 2 σοκολάτες σε μικρά κομμάτια.
3. Ανακατεύω στο μίξερ τα αυγά με την ζάχαρη, έπειτα προσθέτω το λιωμένο βούτυρο με την κουβερτούρα και 4. ανακατεύω ξανά.
5. Περνάω το αλεύρι και το κακάο από κόσκινο, το προσθέτω στο μείγμα και ανακατεύω με σπάτουλα απαλά.
6. Τέλος προσθέτω τα κομματάκια σοκολάτας και ψήνω στους 180οC στον αέρα για 25 λεπτά!
Κατά προτίμηση σερβίρεται ζεστό με παγωτό βανίλια!
Triple Choc Brownies
INGREDIENTS
- 185g unsalted butter
- 185g dark choc
- 85g plain flour
- 40g cocoa powder
- 50g white choc
- 50g milk choc
- 3 large eggs
- 275g caster sugar
STEPS
- Cut butter and dark choc into small squares and melt, allow to cool
- Chop milk and white choc into small pieces
- Electric whisk eggs and sugar together until thick and creamy (3-8 mins… beaters should leave a trail and look like a thick milkshake)
- Gently fold dark choc and butter mixture into egg and sugar mixture
- Sieve flour and cocoa
- Re-sieve cocoa and flour into chocolatety mixture, and fold into mixture gently
- Fold white and dark choc chunks into mixture
- Bake for 25mins at 180’C – if wobbles in middle it is not cooked quite long enough – if undercooked they’re just been extra gooey!